2017. november 14., kedd

A második hónap



A hajbeültetésemet követő második hónapban szépen növekedett a hajam, bár már felfedezhető volt némi ritkulás a beültetett szálak esetén, de ez nem volt számottevő. 

A mindennapi hajmosás megmaradt, és már gyengéden kezdhettem masszírozni a beültetett hajszálaknál a bőrt, hogy a pörkök kicsit kezdjenek leválni a fejbőrről. Bevallom nem mertem, csak tényleg nagyon gyengén, nehogy baj legyen. A sebek egyre jobban kezdtek eltűnni.

Nyáron kicsit kényelmetlen lehet időnként a sapka használata, de mivel csak a napon kell felvennem, így hamar hozzá lehet szokni. A beültetett graftok védelme a legfontosabb a műtét után. 

A második havi konzultáción mindent rendben talált a doktornő, ellátott tanácsokkal, hogy mit és hogyan kell tennem: egyre jobban masszírozhatom a beültetett részt, hogy a pörkök egyre jobban el tudjanak tűnni, ami majd segíteni fogja a beültetett szálak növekedését. 

A kávé továbbra sem ajánlott, de mivel egyébként sem élek vele, így ez nem jelent gondot. Továbbra is elégedett vagyok a műtéttel, az eredménnyel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése