2018. február 13., kedd

Közeleg a hatodik hónap



Hamarosan eljön a féléves konzultáció, az időpontja a régóta várt látványos változásnak. 

Tapasztalatom nem különbözik az előre vetített eredményektől, a változás markáns, önmagáért beszél. A hajam a besűrített helyeken is látványos változáson ment át, de ami még fontosabb, hogy az eredetileg teljesen kopasz területeken is szembetűnően megnövekedett a hajszálak száma a hajbeültetésnek köszönhetően.

A sűrűséggel még nem vagyok tökéletesen elégedett, főleg a korábban ritkább oldalon, de ezen a helyen is összefüggő frizura látszik már most is.

5 hónappal hajbeültetés után




Mivel a végleges eredmény 12-14 hónap elteltével várható, így kíváncsian várom, hogy a jelenlegi állapothoz képest mennyit fog még sűrűsödni a hajam 6-8 hónap múlva.

Összességében azt mondhatom, hogy elégedett vagyok az eredménnyel, már most is hasonló hajszálmennyiséggel rendelkezem, mint amire vágytam a hajbeültetés előtt, így nyugodtan várhatom már a további sűrűsödéseket.

A doktornő hamarosan elmondja a véleményét a hatodik havi konzultáción. Kíváncsi vagyok, hogy ő lát-e esetleg valami negatívumot, de mivel az eredmény minden műtéti területen szembetűnő, így nem hinném, hogy bármi gond lenne.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése